VI BYTER UTSEENDE

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i tre generationer. Allt började med farmor för mer än 60 år sedan. Precis då som nu gör vi hundmat hemma på gården Håbolund, med färska och högkvalitativa svenska råvaror som helst kommer från så närliggande gårdar som möjligt.

För att hedra och förtydliga vårt arv byter vi nu utseende. Det innebär bland annat ny design på vår hemsida, våra förpackningar och att vi byter namn på produktserien Meat & Biscuit till Magnussons. Dessa produkter får också svenska namn. Men recept och innehåll förblir exakt samma som tidigare.

Ugnsbakat

På Magnussons är vi lite eljest. Ta det här med ugnsbakning till exempel, något som vi är ensamma om i hela Skandinavien. Att ugnsbaka hundmat är visserligen en långsam process, som både tar längre tid och begränsar vår produktionskapacitet, men fördelarna är faktiskt så många att vi tycker det är värt mödan.

För det första är ugnsbakning en både mildare och skonsammare tillagningsprocess som bevarar proteinernas och vitaminernas egenskaper på bästa tänkbara sätt. För det andra blir maten mer lättsmält och ännu godare. Ugnsbakning bevarar nämligen råvarornas smaker och aromer vilket gör att vi, till skillnad från många andra tillverkare, slipper tillsätta smakförstärkare. En annan sak vi slipper göra är att spraya de färdiga pelletsen med fett, så att maten varken luktar illa eller klibbar. Så att den blir så naturlig och näringsrikt som möjligt. Och god förstås.

Magnussons Vuxen

Webbshop

Besök vår webbshop och handla Magnussons på nätet

Handla i vår webbshop Handla

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Relaterat

Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.