Svenska råvaror

Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.

Till vår fabrik i Håbolund kommer det varje morgon leveranser med högkvalitativt färskt kött, direkt från slakteriet, i en obruten kylkedja. De färska äggen och grönsakerna kommer från KRAV-certifierade gårdar som drivs av bönder vi litar på. Bönder som är lika måna om djuren och miljön som vi och därför bannlyst tillväxthormoner och genmodifierat.

Småskaligt

Största lyxen med att vara småskalig är att kunna välja och välja bort, att aldrig behöva kompromissa. Alla våra leverantörer lever självklart upp till svenska regelverk, men också våra egna höga krav på hållbarhet och kvalitet. Både grönsaker och kött är hållbart odlade och uppfödda i vårt närområde, så vi har ständig kontroll på råvarornas ursprung och inte minst hur de har hanterats. Det är en spårbarhet som är unik i hundmatsbranschen. Översatt i miljötermer betyder det inga långa transporter över land och hav och inte heller några onödiga koldioxidutsläpp.

Våra råvaror är helt enkelt det bästa Sverige har att erbjuda

Svenska råvaror

Våra råvaror är helt enkelt det bästa Sverige har att erbjuda, fulla med näring och nyttigheter, så att vi kan laga välbalanserad, näringsrik och god hundmat. För precis som vi människor, förtjänar våra bästa vänner också mat som är svensk, lokalproducerad, håller hög kvalitet och tillverkad på ett hållbart sätt.

Magnussons Vuxen

Webbshop

Besök vår webbshop och handla Magnussons på nätet

Handla i vår webbshop Handla

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Relaterat

Genom vår småskaliga produktion har vi kontroll på varenda steg i hela kedjan, från råvaror till färdigt torrfoder. Allt sker i fabriken, från de dagliga leveranserna av färskt kött, färska ägg och grönsaker, till blandningen, bakningen och slutligen förpackningen av maten.