VI BYTER UTSEENDE

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i tre generationer. Allt började med farmor för mer än 60 år sedan. Precis då som nu gör vi hundmat hemma på gården Håbolund, med färska och högkvalitativa svenska råvaror som helst kommer från så närliggande gårdar som möjligt.

För att hedra och förtydliga vårt arv byter vi nu utseende. Det innebär bland annat ny design på vår hemsida, våra förpackningar och att vi byter namn på produktserien Meat & Biscuit till Magnussons. Dessa produkter får också svenska namn. Men recept och innehåll förblir exakt samma som tidigare.

Om oss

Farmor Ulla

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i flera generationer. Det hela började med farmor Ullas brinnande passion för sina Grand Danois, som så småningom ledde till att hon startade ”Kennel Airways”. Genom att driva kenneln lärde hon sig allt om hundars behov och matvanor. Framför allt lärde hon sig hur viktig kosten är för deras hälsa, fysik och prestation. Hon insåg snabbt att bra råvaror är A och O för en frisk benstomme, starka muskler och en skinande päls. Därför bestämde hon sig för att laga all hundmat själv hemma i köket på Håbolund. Då kunde hon vara säker på att hennes älskade hundar fick i sig alla nyttigheter de behövde.

Resultaten lät inte vänta på sig. Farmors hundar gjorde succé på hundutställningar både i Sverige och utomlands. Alla undrade hur det kom sig att just Ullas Grand Danois vann pris efter pris. Svaret var enkelt – maten. Så kom det sig att familjen Magnusson började tillverka högkvalitativ hundmat på allvar hemma på gården i Bro.

Lyxen med att vara småskalig är att aldrig behöva kompromissa med vare sig kvalitet eller hållbarhet.

Ett passionerat familjeföretag

Vi är fortfarande ett litet, passionerat familjeföretag och lagar än idag all hundmat hemma på gården i Bro. Varje morgon levereras färskt kött tillsammans med utvalda ägg, bär och grönsaker till vår dörr. Vi använder oss enbart av svenska råvaror, helst från så närliggande gårdar som möjligt. Lyxen med att vara småskalig är just att kunna välja och välja bort, att aldrig behöva kompromissa med vare sig kvalitet eller hållbarhet. Man kan säga att både våra produkter och vårt tankesätt springer från det naturliga och okonstlade, vi har alltid rent mjöl i påsen.

Vi arbetar för en hållbar värld, både när det gäller våra produkter och inte minst hur de produceras

En hållbar framtid

Vi arbetar för en hållbar värld, både när det gäller våra produkter och inte minst hur de produceras. I vår gårdsfabrik använder vi oss enbart av vattenalstrad energi och återvinner 20 % av den. Farliga kemiska rengöringsmedel är bannlysta och allt diskvatten renas från biologiskt avfall innan vi släpper ut det i naturen. Maten paketeras i förpackningar som ingår i retursystemet och våra råvaror kommer från KRAV-certifierade gårdar. Vi drar med andra ord så många strån vi kan till den berömda stacken för att skona miljön. För närproducerat är inte bara klimatsmart, utan borgar också för hög kvalitet. Med full kontroll på både råvaror och produktion kan du känna dig trygg med att du får välbalanserad, god och näringsrik hundmat, bakat på genuin kärlek och omtanke om både miljön och din bästa vän.

Magnussons Vuxen

Webbshop

Besök vår webbshop och handla Magnussons på nätet

Handla i vår webbshop Handla

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Relaterat

Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.