VI BYTER UTSEENDE

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i tre generationer. Allt började med farmor för mer än 60 år sedan. Precis då som nu gör vi hundmat hemma på gården Håbolund, med färska och högkvalitativa svenska råvaror som helst kommer från så närliggande gårdar som möjligt.

För att hedra och förtydliga vårt arv byter vi nu utseende. Det innebär bland annat ny design på vår hemsida, våra förpackningar och att vi byter namn på produktserien Meat & Biscuit till Magnussons. Dessa produkter får också svenska namn. Men recept och innehåll förblir exakt samma som tidigare.

Magnussons uppfödarklubb

Att vi på Magnussons månar lite extra om dig som är uppfödare är inte så konstigt, vi har själva våra rötter i Kennel Airways och uppfödningen av Grand Danois. Så vi vet vilka tuffa utmaningar det innebär och vilka hårda krav som ställs på dig som uppfödare. För att göra ditt liv lite enklare har vi startat Magnussons uppfödarklubb. Välkommen in som medlem!

Vill du logga in? Klicka här!

Medlemmar i Magnussons Uppfödarklubb får:

Kostnadsfri rådgivning för dig och dina valpägare i foder- och näringsfrågor.

Kostnadsfria valppaket till dina valpköpare.

Medlemsrabatter på våra produkter.

Generösa kampanjerbjudanden.

Klicka här för att se vår uppfödar- och storförbrukarprislista.

Bli medlem

Relaterat

Innehållet är nog det första du tittar på när du köper mat till din bästa vän. Varifrån kommer maten? Innehåller det några konstiga tillsatser? Är köttet färskt? Råvarorna är med andra ord A och O. Därför använder vi på Magnussons enbart svenska ingredienser i vår hundmat, helst från så närliggande gårdar som möjligt.