VI BYTER UTSEENDE

I familjen Magnusson har vi lagat hundmat i tre generationer. Allt började med farmor för mer än 60 år sedan. Precis då som nu gör vi hundmat hemma på gården Håbolund, med färska och högkvalitativa svenska råvaror som helst kommer från så närliggande gårdar som möjligt.

För att hedra och förtydliga vårt arv byter vi nu utseende. Det innebär bland annat ny design på vår hemsida, våra förpackningar och att vi byter namn på produktserien Meat & Biscuit till Magnussons. Dessa produkter får också svenska namn. Men recept och innehåll förblir exakt samma som tidigare.

Egen tillverkning

På Magnussons har vi lagat hundmat hemma på gården i Bro långt innan lokalt och småskaligt hamnat på allas läppar. På så vis har vi aldrig behövt kompromissa med vare sig hållbarhet eller kvalitet.

Vi har kontroll på varenda steg i hela kedjan

Tack vare vår småskaliga produktion har vi kontroll på varenda steg i hela kedjan, från råvaror till färdigt foder. Allt händer här i fabriken, hit kommer våra dagliga leveranser av färskt kött, färska ägg och grönsaker varje morgon. Här blandar, bakar och slutligen förpackar vi maten under ett och samma tak.

Höga krav på hållbarhet

Precis som våra slaktare och bönder månar vi på Magnusons om miljön och djurens välbefinnande, därför ställer vi höga krav på hållbarhet i alla led. Och precis som våra leverantörer granskas även vi av Jordbruksverket med jämna mellanrum, som en garanti på att vi lever upp till svenska regelverk. För säkerhets skull granskas vi även i samband med våra KRAV- och IP Livsmedel-certifieringar, så att du kan känna dig riktigt trygg. Som enda fodertillverkare i landet är vi också anslutna till ursprungsmärket Från Sverige. Det betyder att vi kan spåra ursprung och kontrollera alla våra råvaror. Det gör oss lite unika.

En annan viktig anledning till att vi lagar maten själva och använder oss enbart av svenska råvaror är förstås smaken. Det är också en av anledningarna till att vi gör något så unikt som att ugnsbaka vår hundmat. En mild och skonsam tillagningsprocess som bevarar råvarornas naturliga egenskaper på allra bästa sätt. Så att maten till våra vänner är så god, naturligt och balanserad som möjligt, helt fri från onödiga tillsatser och andra konstigheter.

Magnussons Vuxen

Webbshop

Besök vår webbshop och handla Magnussons på nätet

Handla i vår webbshop Handla

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Här kan du köpa Magnussons – Hitta återförsäljare

Relaterat

På Magnussons är vi lite eljest. Ta det här med ugnsbakning till exempel, något som vi är ensamma om i hela Skandinavien. Att ugnsbaka hundmat är visserligen en långsam process, som både tar längre tid och begränsar vår produktionskapacitet, men fördelarna är faktiskt så många att vi tycker det är värt mödan.