Choose language

Meat & Biscuit

Meat & Biscuit -tuotesarjan myötä Magnusson Petfood nostaa kuivamuonien laatuvaatimukset uudelle tasolle. Kun muiden kuivaruokien proteiinipitoisuus perustuu lihajauhoon, Meat & Biscuit -tuotteissa se perustuu ainoastaan tuoreeseen ruotsalaiseen lihaan ja tuoreisiin ruotsalaisiin kananmuniin. Tuotesarja ei sisällä lainkaan lihajauhoa. Sen ansiosta tuotteiden proteiini on laadukasta, ne sulavat hyvin ja ovat erittäin maukkaita.

Meat & Biscuit - Grain Free

Magnusson Meat & Biscuit Grain Free on aikuisten koirien täysravinto normaalisti liikkuville ja erittäin aktiivisille koirille, sekä isokokoisten rotujen kasvaville koirille. Tuote on ruotsalainen, uunissa kypsennetty kuivamuona, jossa käytämme ainoastaan tuoretta, ruotsalaista lihaa, eikä lainkaan lihajauhoa. Se on korkealaatuinen ja maistuva koiranruoka!
From 281,00 kr

Meat & Biscuit - Adult

Magnusson Meat & Biscuit Adult on aikuisten koirien täysravinto normaalisti liikkuville ja erittäin aktiivisille koirille, sekä isokokoisten rotujen kasvaville koirille. Tuote on ruotsalainen, uunissa kypsennetty kuivamuona, jossa käytämme ainoastaan tuoretta, ruotsalaista lihaa, eikä lainkaan lihajauhoa. Se on korkealaatuinen ja maistuva koiranruoka!
From 241,00 kr

Meat & Biscuit – Light

Magnusson Meat & Biscuit Light on täysravintoa aikuisille koirille, joiden energiankulutus on vähäinen ja koirille, jotka lihovat helposti liikaa. Tuote on ruotsalainen, uunissa kypsennetty kuivamuona, jossa käytämme ainoastaan tuoretta, ruotsalaista lihaa, eikä lainkaan lihajauhoa. Se on korkealaatuinen ja maistuva koiranruoka!
From 235,00 kr

Meat & Biscuit - Work

Magnusson Meat & Biscuit Work on täysravintoa aikuisille koirille, jotka kuluttavat paljon energiaa. Tuote on ruotsalainen, uunissa kypsennetty kuivamuona, jossa käytämme ainoastaan tuoretta, ruotsalaista lihaa, eikä lainkaan lihajauhoa. Se on korkealaatuinen ja maistuva koiranruoka!
From 513,00 kr

Meat & Biscuit - Junior

Magnusson Meat & Biscuit Junior on täysravintoa koiranpennuille ja nuorille koirille sekä kantaville ja imettäville emoille. Tuote on ruotsalainen, uunissa kypsennetty kuivamuona, jossa käytämme ainoastaan tuoretta, ruotsalaista lihaa, eikä lainkaan lihajauhoa. Se on korkealaatuinen ja maistuva koiranruoka!
From 246,00 kr