Choose language

Meat & Biscuit

Med Meat & Biscuit har vi på Magnusson Petfood skapat en ny standard för torrfoder. Medan proteininnehållet i alla andra torrfoder baseras på köttmjöl, är proteininnehållet i Meat & Biscuit baserat uteslutande på färskt, svenskt kött och färska svenska ägg. Helt utan tillsats av köttmjöl. Vilket ger en mycket fin proteinkvalitet, hög smältbarhet och väldigt hög smaklighet.

Meat & Biscuit - Grain Free

Magnusson Meat & Biscuit Grain Free är ett spannmålsfritt helfoder för vuxna hundar med normal till hög aktivitet samt för växande hundar av storvuxna raser. Ett svenskt ugnsbakat torrfoder där vi uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder med hög kvalitet och hög smaklighet! Bitarna i M&B Grain Free är även något mindre än våra övriga vuxen foder.
Från 285,00 kr

Meat & Biscuit - Adult

Magnusson Meat & Biscuit Adult är ett helfoder för vuxna hundar med normal till hög aktivitet samt för växande hundar av storvuxna raser. Ett svenskt ugnsbakat torrfoder där vi uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder med hög kvalitet och hög smaklighet!
Från 245,00 kr

Meat & Biscuit - Light

Magnusson Meat & Biscuit Light är ett helfoder för vuxna hundar med låg energiförbrukning och hundar med tendens till övervikt. Ett svenskt ugnsbakat torrfoder där vi uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder med hög kvalitet och hög smaklighet!
Från 240,00 kr

Meat & Biscuit - Work

Magnusson Meat & Biscuit Work är ett helfoder för vuxna hundar med hög energiförbrukning. Ett svenskt ugnsbakat torrfoder där vi uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder med hög kvalitet och hög smaklighet!
Från 530,00 kr

Meat & Biscuit - Junior

Magnusson Meat & Biscuit Junior är ett helfoder för valpar och unghundar samt dräktiga och digivande tikar. Ett svenskt ugnsbakat torrfoder där vi uteslutande använder färskt, svenskt kött och inget köttmjöl. Ett foder med hög kvalitet och hög smaklighet!
Från 250,00 kr