Choose language

Original

Till Magnusson Original använder vi råvaror från svenska leverantörer som vi bakar långsamt i ugn. I Magnusson Original hittar du inga onödiga tillsatser. Bara rena råvaror som din hund mår bra av.

Original - Den naturliga hundmaten

Magnusson Original Den Naturliga Hundmaten är ett helfoder med 78% KRAV-kontrollerade ekologiska råvaror för alla hundar som täcker hundens dagliga näringsbehov. Till Magnusson Original använder vi råvaror från svenska leverantörer som vi bakar långsamt i ugn. I Magnusson Original hittar du inga onödiga tillsatser. Bara rena råvaror som din hund mår bra av.
Från 425,00 kr

Original - Kennel

Magnusson Original Kennel är ett helfoder för vuxna hundar med normal till hög aktivitet samt för växande hundar av storvuxna raser. Till Magnusson Original använder vi råvaror från svenska leverantörer som vi bakar långsamt i ugn. I Magnusson Original hittar du inga onödiga tillsatser. Bara rena råvaror som din hund mår bra av.
Från 375,00 kr

Original - Lätta

Magnusson Original Lätta är ett helfoder utvecklat för hundar med låg energiförbrukning och hundar med tendens till övervikt. Till Magnusson Original använder vi råvaror från svenska leverantörer som vi bakar långsamt i ugn. I Magnusson Original hittar du inga onödiga tillsatser. Bara rena råvaror som din hund mår bra av.
Från 370,00 kr

Original - Blanda

Blanda är ett ekologiskt kompletteringsfoder för hundar. Fodret är avsett för den som själv vill blanda sin egen foderstat. Fodret ersätter t ex kokt ris och ska kompletteras med animaliskt protein (företrädesvis kött och ägg), mineraler, vitaminer och vatten. Produktens råvaror är till 95% av ekologiskt ursprung. Tillverkning och råvaror kontrolleras av KRAV.
Från 335,00 kr