Choose language

Original

Parasta koiranruokaa saadaan käyttämällä hienoimpia raaka-aineita sekä parasta reseptiä ja valmistusprosessia. Lisäksi valmistus vaatii erityistä tarkkuutta. Magnusson Original -tuotteissa käytetään vain ruotsalaisia raaka-aineita, jotka kypsennetään hitaasti uunissa. Magnusson Original -koiranruuissa ei ole tarpeettomia lisäaineita. Ne sisältävät ainoastaan ruotsalaisia raaka-aineita, joiden ansiosta koirasi voi hyvin.

Original - Luonnollinen Koiranruoka

Magnusson – LUONNOLLINEN KOIRANRUOKA valmistetaan suureksi osaksi KRAV-hyväksytyistä ruotsalaisen maatalouden luomuraaka-aineista. Luomuraaka-aineita käyttämällä haluamme myötävaikuttaa parempaan ympäristöön ja avoimeen maisemaan, jossa on monimuotoista elämää. Tämän tuloksena koirasi saa tuotteita, jotka ovat parasta laatua. Magnusson – LUONNOLLINEN KOIRANRUOKA on täysravintoa kaikille koirille ja kattaa koiran päivittäisen ravinnontarpeen.
From 415,00 kr

Original - Kennel

MAGNUSSON KENNEL on kaikille koirille soveltuva täysravintoa, joka tyydyttää koiran päivittäisen ravinnontarpeen. Magnusson Original –koiranruuassa käytämme ainoastaan pitkään uunissa kypsennettyjä ruotsalaisia raaka-aineita. Se ei sisällä lainkaan tarpeettomia lisäaineita. Vain ruotsalaisia raaka-aineita ja koirasi voi hyvin.
From 364,00 kr

Original - Lätta

Magnusson Original – LÄTTA on täysravintoa aikuisille koirille, joiden energiankulutus on vähäinen ja koirille, jotka lihovat helposti liikaa. Magnusson Original –koiranruuassa käytämme ainoastaan pitkään uunissa kypsennettyjä ruotsalaisia raaka-aineita. Se ei sisällä lainkaan tarpeettomia lisäaineita. Vain ruotsalaisia raaka-aineita ja koirasi voi hyvin.
From 359,00 kr

Original - Blanda

Blanda on ekologinen lisäravinto koirille. Se on tarkoitettu omistajille, jotka haluavat sekoittaa itse ruoka-annokset. Ravinto korvaa esim. keitetyn riisin ja siihen tulee lisätä eläinperäistä proteiinia (mieluiten lihaa ja munia), mineraaleja, vitamiineja ja vettä. Tuotteen raaka-aineet ovat 95 %:sti ekologisia. Valmistus ja raaka-aineet ovat KRAV:n valvonnan alaisia.
From 326,00 kr