Choose language

Ambassadors

Kennel Combine - Gyllene apportörer

”Mina hundar har alltid fungerat bra på Magnussons foder. De är alltid fina i magen, håller hullet och sätter bra pälsar. Dessutom gillar jag att fodret är svensktillverkat och enbart innehåller svenska råvaror. Jag ger mina hundar Magnussons Meat & Biscuit och Kennel och har gjort det så länge dessa märken har funnits på marknaden.”

Lena Widebeck

 

Fakta om Kennel Combine

Lena Widebeck och döttrarna Jenny, Malin och Linda har under en lång rad av år fött upp Golden Retriever.  De är övertygade om att rasens fantastiska egenskaper bäst bevaras genom att se till att hundarna klarar av de uppgifter som de en gång i tiden avlades fram för att utföra. Det vill säga att i samarbete med sin förare, söka reda på och apportera vilt. Samtliga av Kennel Combines nuvarande avelshundar har erhållit pris vid jaktprov och certifikat på utställning.  Sex av kennelns avelshundar är även utställningschampions.


Kennel Hob-Nob's - Franska skönheter

”Vi tycker att det är viktigt att använda oss av ett foder som är tillverkat i Sverige och som enbart innehåller svenska råvaror - därför har vi utfordrat våra hundar med Magnussons i över 20 år! Idag ger vi Meat & Biscuit Adult, Work och Junior till våra 10 hundar av rasen Bergers des Pyrénées.”

Monica Westerberg

 

Fakta om Kennel Hob-Nob´s

Monica Westerberg och Ulrika Lundh har fött upp Bergers des Pyrénées (långhår) i närmare 25 år. Kennel Hob-Nob’s inställning till avel – hellre kvalitet än kvantitet – ligger nära Magnusson Petfoods inställning till hundmat. Kennel Hob-Nob’s har under åren erhållit ett flertal prestigefulla utmärkelser. Förutom ett flertal WW (World Winner), märks även fina grupplaceringar, BIS på Rasspecial samt framstående resultat på den franska Rasspecialen.


Kennel Boing - Prickiga energiknippen

”Jag har gett mina hundar Magnussons sedan början av 1990-talet när tillverkningen startade. Från början gav jag kompletteringsfodret Blanda men övergick så småningom till Magnusson Original Kennel. Som uppfödare av Dalmatiner måste man vara extra noggrann med vilket foder man ger sina hundar och jag tycker att Magnusson Original Kennel motsvarar mina krav på kvalitet och innehåll." 

Inger Hagbohm

 

Fakta om Kennel Boing

Inger Hagbohm har varit framgångsrik uppfödare av Dalmatiner i 45 år. Utöver detta har hon också varit långvarig medarbetare i och sedermera även ordförande för Svenska Dalmatiner-Sällskapet. Inger Hagbohm har även varit delegat i World Association For Dalmatians. 


Kennel Fornix - Snabbfotade springare

”Jag är mycket nöjd med Magnussons foder. Mina hundar är i bra hull, har fina muskler och glansig päls. De har aldrig haft några problem med sina magar och alla hundarna äter glatt av sitt foder. Jag har använt Magnussons alltsedan det började tillverkas. Till en början gav jag Magnussons Original Kennel till mina hundar men bytte till Meat & Biscuit Adult då det kom.”

Anna-Karin Widén

 

Fakta om Kennel Fornix

Anna-Karin Widén har fött upp hundar av rasen Whippet sedan 1982. Under åren har hon varit mycket aktiv då det gäller att ställa ut sina hundar och har också nått många framstående resultat. Förutom att delta i utställningar, har Kennel Fornix även spårat med sina hundar samt deltagit i Whippet Race.